Sidor

måndag 24 juli 2017

Namnen på Ziras bebisar

Jag vet att jag är sen med uppdateringen idag. Men jag har fullt upp vill jag lova. Det är helt galet. Jag har inte hunnit med annat än bebisar idag, dom är prio ett, allt annat får ligga. Jag svarade i telefon 1 gång idag, dom andra gångerna som det har ringt har jag inte kommit ifrån då jag har matat.

Natten har varit bra. Jag har varit uppe en gång i timmen för att kissa Ziras bebisar. Och när jag har hört av dom fajtas om tuttarna har jag gått upp och gett dom mat. För jag och Zira har delad vårdnad. Så medan 4 killar diar så matar jag 4 tjejer och till nästa gång får tjejerna dia och killarna får ta till flaskan. Som tur är funkar det kanon, har inga problem med att få dom att ta den. Får bli att jag hjälper Zira med matningen ett tag framöver tills dom inte längre har behov att ligga vid tutten hela tiden utan kan turas om. Sen i och med att dom får ersättning kissar och skiter dom mycket och ofta. Även om jag är och hjälper dom med det så gör dom det själva också. Och när jag tog en sovpaus mellan kl.03-06 var alla, precis alla nerbajsade. Och det hade torkat. Jag vill inte bada dom när dom är så små. Så efter varje matning har jag kammat igenom dom alla det värsta. Allting med matning och hjälp med kissandet kommer att minska säkert om några dagar när Zira har hämtat sig. Hon klarade allt galant men hon är trött vilket är förståeligt. Hon har iallafall 5 fungerande tuttar.  Mellan allt med Ziras små så är det ju Phoebes bebisar också. Även dom ska matas med flaska. Och dom får blötmat men fortfarande smakportioner.Och sen ska dom kissas och bajsas. Och återigen, denna Tussen. Jag tror ta mig sjutton att han vet att hans hjälp behövs. Så fort jag har matat Damon, som brukar vara först så kommer han och sätter sig nedanför mig. Och väntar på att jag ska sätta ner Damon så att han kan tvätta honom. Och så är det tills alla är klara. Ziras bebisar har han varit och kollat på,men nääää, han tycker dom är för små än.
Någon mer uppdatering än detta blir det inte idag. Nu ska jag strax mata igen  och sen ska jag försöka sova en stund. Men ni ska så klart få veta dagens vikter på alla som är KANON och så ska ni få veta vad bebisarnas namn blir i stamtavlan. Tänkte först fortsätta på Guardian Angels då dom är helsyskon med förra kullen. Men nu blev dom ju så många och jag har typ redan tagit dom namnen som jag gillar. Så jag fortsätter på spinoffen till Vampyre Diarys, nämligen The Original. Så många namn som jag gillar där. Blir inte så många bilder som jag brukar lägga upp. (inga idag på Phoebes bebisar) Blev inga bra, är så skakig för att jag är trött. Och så ville kameran inte funka som jag ville idag, säkert också för att jag är trött och inte vet vad jag gör
Dagens vikter och viktuppgång är
Phoebes bebisar i den ordning dom föddes
Damon 315g +28g
Stefan 323g +8g
Elena 360g +5g
Katherine 273g +9g

I den ordning som dom är födda
Niklaus 121g +11g
Hayley 112g +14g
Elijah 120g +13g
Marcellus 120g +14g
Davina 116g +11g
Joshua 130g +25g
Rebekah 114g +11g
Freya 105g +7g



 Tawalli's The Originals Niklaus rödspotted hane korthår








Tawalli's The Originals Hayley svartsköldpadd silver spotted (eventuellt tigré) hona korthår








Linjerna under ögonen är inte smuts, hon har det så i färgen







Tawalli's The Originals Elijah rödspotted hane korthår









Tawalli's The Originals Marcellus rödsilver shaded hane långhår
(han har en likadan fläck på ryggen som Fjodor hade)















Tawalli's The Originals Davina blåsköldpadd silver tigré (ev. spotted) hona långhår







Tawalli's The Originals Joshua Crémesilver tabby hane långhår










Tawalli's The Originals Rebekah blåsköldpadd silver spotted hona korthår








Tawalli's The Originals Freya blåsköldpadd silver shaded hona korthår





4 kommentarer:

  1. Ååå så söta och vad tydligt silvret syns på dem.. Å en Fjodor fläck,,,,

    SvaraRadera
  2. Åh, Freya är ljuvlig! Är faktiskt intresserad på riktigt! ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  3. Så fina och fina namn har dom också. Du är duktig som kämpar på.

    SvaraRadera
  4. Så fina och fina namn har dom också. Du är duktig som kämpar på.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck