Sidor

tisdag 4 juli 2017

Dag 64

Jag är så otroligt rastlös. Igår låg jag och vilade större delen av dagen, mest för att orka med det som komma ska. På eftermiddagen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Städade lite. Brorsan John kom på besök så då tog vi en tur i skogen. Skönt att gå där, är ju inget som jag gör själv då jag är lite rädd. Hade med mig kameran med det fanns inget speciellt att fota. Lite för tidigt för allt, eller ja, det har väl varit för kallt för allt. Såg att det kommer bli lite blåbär, lingon och hallon. Skulle jättegärna plocka när det är dax, men som sagt, jag ger mig inte ut i skogen själv.

Idag är det alltså dag 64 för Phoebe. Och nu är väntan skitjobbig. Lite för mig men mest för Phoebe. Hon tar inte många steg innan hon lägger sig ner igen. Bebisarna rör sig jättemycket och jag kan se att hon tycker det är jobbigt då hon tvättar sig där dom "sparkar" Inatt ska jag sova på mamma soffa så jag får vara på plats. Så kanske får jag sova där några nätter nu för jag vill ju ha koll även när bebisarna är födda. Jag brukar ju alltid sätta för så inte blivande mammor kan ta sig under sängen när det är dax. Mamma gjorde likadant igår. Klickgolvet som var här i köket tidigare är inne i mammas garderob då jag inte vill ha det i förrådet och få det förstört på grund av ev. fukt. Det tog hon fram igår och det passade perfekt. Skönt, slipper jag oroa mig fr att hon sticker under där.












Svampar kan jag ingenting om, mer än att jag vet att det är en svamp






Ekorren har varit hungrig. Fanns massor av skalade kottar precis överallt





En liten pippi som brorsan hade namnet på men som jag har glömt





Brorsan John






Skogen är faktiskt precis över vägen hos mig. Men vi lyckades gå lite vilse iallafall






Vad sa John? Parasitsvamp?






Tycker det är mäktigt. Och faktiskt vackert





Se där ja! Lingon växer upp ur stubben







Undrar vad som har hänt med trädet när det blev så här





Kom fram till ett ställer där det luktade gudomligt gott. Här växer kaprifol vilt. Någon har tröttnat på den och slängt den i skogen. Den måste ha varit här länge för den var utbredd överallt, inte bara upp i träden utan den har brett ut sig på backen också. När vi väl kom förbi här så var vi ju hemma. Kaprifolen växte där vi slänger vårt klippta gräs och annat som har med trädgård att göra. Alltså inte bara jag utan grannarna också.








Mer rosa för varje dag som går



1 kommentar:

  1. Så bra det blev med klickgolvet. Svampen går att äta. Utväxten heter Ticka och man får inte ta dem från levande träd. Vissa gör det ändå för att den skall tydligen vara bra för div åkommor. Underbar Kaprifol. Den skulle jag ha hemma istället för det där vraket jag har i hörnet på framsidan. Kram

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck