Sidor

söndag 2 mars 2014

Mini 4 månader

Idag fyller alltså min lilla Mini 4 månader. Och från och med idag så får hon följa med på utställningar. Hennes debut kommer att bli inom WCF i Varberg i slutet av mars. Kommer att bli väldigt spännande. Speciellt med tanke på att hon absolut inte vill vara uppe i famnen. Det gick bra fram till den dagen som jag chippade henne...Men efter det är hon halare än en ål. Inte alls lika social som dom andra men en mycket försigkommen och framåt tjej. Allting går bra....bara man då inte försöker ta upp henne. Och då ska ni veta att jag försöker och håller på med henne varje dag.

Hon är och förblir nog en mammagris. Hon älskar sin mamma jättemycket och Lillan är som tur väl är lika glad i henne. Fast Mini är den av alla katter jag har haft som är busigast, hittar på mest hyss och är rent ut sagt för för mycket emellanåt. Ingen annan av katterna har gjort detta men Mini har haft sönder skålar, klättrar upp i gardinerna, leker med lamporna i köksfönster (och alla andra fönster så jag har fått flytta upp dom) Hon går balansgång på sidenblommorna. Hon öppnar sopskåpet....name it!!!! Fast allt det kommer att lugna sig lite när hon har stillat sin nyfikenhet. Det är ju bara bra att hon är det.

Idag väger Mini 2223g och har under månaden gått upp med 620g. Hon ser inte alls ut som att hon väger så mycket då hon mest ser tunn ut...tycker jag. När Lillan var 4 månader vägde hon 1912g. Tycker fortfarande att Mini är bättre i typ och har rundare ögon och bättre ögonfärg.

Först en bild på båda i samma ålder





"Mini" Tawalli's Dionne Warwick













Fick några bra bilder på Lillan idag också så hon får vara med :)










1 kommentar:

  1. Vilken liten läckerbit, Mini. Ska bli kul att äntligen ses i Varberg!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck