Sidor

onsdag 17 oktober 2012

Kärlek

-Du behöver inte vara ledsen Jamie, du får låna mina bebisar. Så tycks Olivia säga till Jamie.
Det har varit en lång natt och dubbel så lång förmiddag känns det som. Jamie började sent i går kväll att få starka sammandragningar och jag var säker på att hennes bebisar skulle komma under natten...eller iallafall på morgonkvisten. Men nu är klockan snart 3 på eftermiddagen och fortfarande inga bebisar.

Jamie har varit otroligt pipig och hon har pratat konstant med mig. Jag har inte fått vika från hennes sida så mycket som en minut. Sedan vid 4-tiden så bara gick hon in till Olivias bebisar. Med tanke på att hon inte ens har hälsat på dom innan blev jag nästan lite orolig. Men nädå, hon gick in och började tvätta dom. Men då dom inte riktigt är vana vid hennes lukt blev dom lite oroliga och Jamie ville då genast börja flytta på dom. Vilket Olivia inte gillade i det läget. Så jag kände efter det att jag hade inget annat val än att hålla dom åtskillda. Vilket inte var så lyckat. Förutom att nu Jamie hade förvärkar så pep hon också efter Olivia och ungarna. Jag som hade tänkt att blunda och vila en liten stund kunde inte ens vila varannan minut.

Fram till middagen var hon fortfarande väldigt pipig men nu var hon iallafall lugn från värkarna. Ingen hård mage. Hon ville ut på altanen och det fick hon. En av kattmöglerna som jag har bygg tidigare ville hon hela tiden  ligga i...och har gjort nästan alltid när hon har varit ute. Buren som jag trodde hon skulle föredra var inte alls lika poppis. Till slut tog jag helt enkelt in den. För var det så enkelt som att hon fick ligga i den och därmed skulle hålla sig lugn...så visst...klart hon fick ha den inne. Och hon var lugn...ett litet tag. Hon pep inte lika mycket och under den 1½-timman försökte jag sova lite. Det gick även om det var svårt med tanke på att hon tjatade på mig hela tiden. När jag vaknade så kom hon direkt till mig och sa att hon ville ut och lufta sig lite. Och jag satte mig där med henne för jag vill ju inte att hon börjar föda där det är så kallt. samtidigt som jag och Jamie gick ut släppte jag ut Olivia ur rummet.

Efter bara en liten stund (jag hann röka en cigg) så gick vi in igen. Jamie gick direkt till den lilla lådan och jag tänkte inte så mycket mer på det. Förrän jag la mig på soffan för att titta till henne. Nu var hon ju så otroligt tyst så jag trodde något var på G. Nädå. Under tiden vi var ute så hade Olivia helt enkelt varit inne och hämtat sina bebbar och lagt alla i lådan. Så nu låg hon där med alla och Jamie låg där också och njöt max. Som sagt var. Så långe Jamie mår bra och detta är Olivias egna val så är det ok. Kärleken som lyser mellan dom 2 när dom ligger där i en hög bland ungarna får mig att fälla en tår...dom är helt underbara. Egentligen skulle jag väl lägga mig och sova ett par timmar till...men jag vill ju också njuta av det jag ser.

Så här såg det ut i går kväll/natt






detta är taget för cirka 20 minuter sedan





5 kommentarer:

  1. Helt otroligt. Tom jag blir rörd. Snuttarna

    SvaraRadera
  2. Tack Lotta för lånet av gosebilder till min blogg!!! De är ju de sötaste raringar man kan tänka sig /Kram!

    SvaraRadera
  3. Herregud så sött, man smäller av!! :)
    Mia

    SvaraRadera
  4. Underbara foton ! Man blir lite tårögd.

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck