Sidor

onsdag 17 oktober 2012

Jamies bebisar födda

och med tiden som har varit så har dom allmänt blivit kallade för Kurtbebisar. Allting gick jättebra, Jamie visste vad det handlade om denna gången. Och efter att den efterlängtade slemproppen gick så tog det inte många minuter förrän bebis numer 1 tittade fram. Jamie tyckte dock att det var lite jobbigt med all vätska som kom med....här var det fullt med fostervatten och det var det med alla....Det blev typ "PLASK"
Det blev iallafall 4 bebisar, 1 flicka och 3 pojkar...superfina alla 4. Några bilder finns på hemsidan men inte många. Dom är väldigt ivriga av sig och lite pipiga och jag vill inte stressa Jamie.

När det gäller namnen på dom så blev det problem. Jag hade bara 2 av varje på U och kunde för allt i världen inte hitta ett pojknamn till. Så jag hoppade över till V så får Luna ta U-kullen...tror inte hon får så många...får iallafall inte vara mer än 2 i varje kön.


Tawalli's Vanessa Williams vikt 74g chokladsköldpadda smoke, hona







Tawalli'sVal Kimler vikt 100g rödsilver hane






Tawalli's Vincent van Gogh vikt 120g rödsilver hane långhår






Tawalli's Vin Diesel vikt 116g röd hane









5 kommentarer:

  1. Elsiabeth Fridlund18 oktober 2012 kl. 10:02

    Otroligt fina Kurtbebbar. Lågt satta öron och fin profil. Detta kommer att bli något... Suck!!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till de små sötnosarna!

    Kram
    Anngert

    SvaraRadera
  3. Grattis till så många fina bebisar:)

    SvaraRadera
  4. GRATTIS så mycke till de efterlängtade Kurt-bäbisarna!!! Det var en riktigt spännande kväll i går när vi fick följa den ene efter den andre som tittade ut! Å såååååå fina de är!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck