Sidor

fredag 28 januari 2011

Freddie Mercury!!!!

Han är en riktig snygging :-) "Min" Freddie alltså. Men så är ju alla bröderna F snygga.....och nädå, jag är helt opartisk. Diddi har lagt ut nya bilder på honom, kolla hennes blogg. Han har blivit riktigt stor och biffig. Nu är det bara lilla Fjodor som behöver växa till sig och bli stor och stark :-) Men han är på god väg. Freddie ligger kanske lite i pluskanten då det gäller muskler och så. Men han har ju den förmånen att han kan gå ute fritt och med andra ord springa, klättra och göra precis som han vill.

Jag har även idag sytt lite bäddar. Men lusten vill inte riktigt infinna sig :( Dom sista dagarna har varit långa och långtråkiga. Men som sagt, jag har inte haft lust till bäddarna riktigt......för den delen inget annat heller. Och nej.........Det har inte hänt något speciellt, ibland är det bara så :( Saknar Benny men nu är det bara 1 vecka kvar så kommer han hem. Och jag har bara 1 vecka på mig att mysa med Kevin, för nästa lördag flyttar han.

Igår så tyckte jag mig känna Suzies bebisar. Hon hoppade som vanligt upp på köksbordet för att hon ville kela. Så jag hade handen på bordet med handflatan uppåt och kela med den andra handen under hakan. Och då lade hon sig på bordet/handen precis så att jag kom åt på hennes mage. Jag fick till och med känna länge, och jag tyckte alltså att jag kunde känna små rörelser. Men, det kan ju vara inbillning. Det är knappt 3 veckor kvar nu :-)


Så här såg det ut i morse när jag höll på att stoppa kuddar. Jag hade framme bädden som är klar för jag ville se om någon av dom var intresserad av att lägga sig i den. Och det var någon :-) Dom turades om :-)









1 kommentar:

  1. vi får ta en fika och en cigg och bara tjöta katt nån dag lotta :D

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck